Thursday, May 22, 2008

i've been tagged!!

Aku menjawab soalan ni pon atas dasar belas kasihan kepada seorang rakan.kang merajuk plak klo aku xjwb.huhu..
Sblum ni aku bkn xnk jwb ye En Q tp aku xreti caranye. Ni barulah aku memahaminya setelah aku mengambil sedikit masa utk bermuhasabah diri(eh,ade kne mengena ke? :p) So my answer are listed below:-


LIST OUT TOP 5 PRESENTS YOU WISH FOR & THE REASONS FOR YOUR CHOICES

1. PAKEJ HONEYMOON
sbb my wedd is just around da corner ni la yg aku berharap sgt.klo xdpt g Maldives g Sipadan pon xpe.dr dulu lg aku ngusya ko Q tp xdpt2.ni ko dh tnye aku gtau lg.note this ok?

2.COMPAQ LAPTOP
skang ni tgh sevey2 nk bli laptop baru.yg lame 2 yong dh amek :( Ari2 terjumpe kt care4 wangsa maju, Compaq yg latest cm cun je.terus terjatuh hati.klo ade org nk bg present sgt la dialu-alukan.

3.Handbag CARLO RINO
Taste aku xde la tgi sgt.xrau la nape bekenan sgt kt handbag nih.bg org lain xde la mhal sgt pon bag 2.tp bg aku yg sentiasa pk 10kali sblum bli ni ia mmg akn menjejaskan pendapatan aku.tambah2 plak time tgh ade rancangan kewangan nih.

4.New SonyErrickson HP
yg ni bukan utk aku.tp 4 my b.ksian dia gune hp cabuk je sbb aku dh amek hp dia::sob2::. wpon Q dh serik nk guna sony aku nk gk hp Sony.heh..

5.DigiCam
Disebabkan aku suka bergambar sbb 2 aku request menatang nih.Aku xkesah ape brand punye cam. Janji digicam. Ksian aku yg masih ketinggalan utk memiliki gadget2 yg sepatutnya semua org ada nih.

So itu sajelah permintaan putri buloh betong. Sape2 yg rase boleh tunaikan sila PM aku utk mtk address :D

THE PERSON WHO TAGGED YOU IS Q

5 impressions of him/her

1-stiff to be in love(sorry beb..mmg ko cm 2 la)
2-kadang2 suke bt2 sombong ngn aku(ni mmg dh lame aku geram)
3-tp die bole dikatakan 1kepala ngn aku.same2 suke merapu.
4-ape lg ek..?kuat makan mcm aku gk.ahakzz..
5-bile la ko nk gemuk sket?(fuhh..sshnye nk pk psl ko Q)

PEOPLE I WANNA TAGGED
-Noni
-Sera
-Azza





2 comments:

  1. hoho aku kena tagged jugak ke? hihi layan kan je la..

    ReplyDelete
  2. korang je la kwn blog yg aku ada.huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...