Thursday, November 20, 2008

aku yg dikhianati? :D

sbb CAMS slow nk mati
here i'm.. blogging again :D

penah x korang di approach by sumone to be your friend?
i got one and i really regret that i accept it
geram pulak bile teringat pasal minah sorang nih
aku igt org mcm 2 hanya ada dlm drama je
tp xsangka plak kene kt batang idung aku

tak sangka betol yg dia hanya buat baik ngn aku juz 2 stabbed my back
kat aku ckp lain, kt pihak lg 1 ckp lain
ape yg pasti dia nih sgt la pandai berpura2
sbb tu kot aku tertipu
or aku je yg terlalu bendul & mudah sgt percaya pd org?
sbb faa dh remind aku to be careful with that *i*** (sorry for that :p)
mesti ko geleng kepala kn faa sbb aku x abis2 ungkit pasal nih
but when sumone betrayed u, u'll remember it for life

mungkin ada org ckp forgive and forget
tp bg aku kes yg 1 ni sgt susah utk aku forget apalagi to forgive
harap2 dia menyesal 1 ari nanti
dan datang melutut kt aku utk mintak maaf (perkara yg x mungkin terjadi)
aku pon berharap yg 1 hari aku bisa melupakan semuanya :D
dan dibukakan hati oleh Allah utk memaafkan dia

2 comments:

  1. sp erk that b*t*h? aku knl tk? mcm tau je.. tp mcm tktau jugak.. hehehe... sp?

    ReplyDelete
  2. ko tau la na..kisah dolu2
    tau jgk ko *i*** tu ape.huhu...
    sptutnye ltk ***** je kot?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...