Sunday, December 28, 2008

jalan lagi

semalam klua jalan2 sama noni n emi ke Jusco AU2 dan Sogo
bukan senang aku bole hang out ngn diorang nih pas menjadi istri org :D

setelah emi merembat kipas dan noni merembat toaster di Jusco kami menuju pula ke Sogo
dapat jugak aku beli handbag baru (dgn harga yg aku mau)*wink*
aku belum hilang akal untuk spend 3rat or more juz for handbag or whatever thingy yg remeh temeh
sbb aku pk duit harus dibelanjakan dgn betul setelah penat bekerja
i count each and every single penny i spent dowh!
well, stiap org ada cara tersendiri utk menikmati duit dari penat lelah mereka
terpulang!

kami terus blah selepas dapat apa yg dicari
tak kuasa aku nak lama2 kat situ dengan orang yang macam ulat menghurung *a**

selepas itu singgah makan di Secret Recipe sebelum sambung jalan2 di Jalan TAR
singgah di Nagoya sbb Emi nk cari kain
seperti yg dijangka bukan dia je yg beli
aku n noni pon terjebak sama *ngee*

masa kat Sogo tgh pilih2 handbag tuh aku perasan yg handbag2 kat situ xde beza pon ngan yg jual kat pasar malam or uptown
aku pon xtau macam mana nak beza yg mana genuine dan yg mana imitation
they all look-alike
betol la kata orang hanya jauhari yg mengenal manikam
dan aku pula bukan mariam yg dapat dikenali oleh johari.haha!!

grilled chicken black paper

i can adapt this compared 2 the starbuck one :p

spaghetti noni & emi

dan malamnya keluar sama my hubby pulak ke bukit ampang(kot) utk tengok nih:-

hilmi,pinjam itu D80 boleh kah?:D

4 comments:

  1. waa g bukit ampang..besnye..myhubby pun janji nk bwk p sana..apa kata ummi citer2 ttg ke'bes'an kt bukit ampang tu..bg dia tambah teruja n terus bwk den p sano..hahhaha

    ReplyDelete
  2. umi g kat bawah je.xnaik smpai atas yg kene bayo 2 pon.kt tpt umi tgk 2 xde pe2 yg intresting pon.
    juz snap 1 2 gambo,duduk2 berdating(hehe) kejap pas2 balik.
    yg best dpt tgk kl je la.lawa sgt!
    cpt2!ajak g malam ni gak :D

    ReplyDelete
  3. Umi..wah..layan bukit ampang plak lepas blk shopping..x penat ke?hehe

    ReplyDelete
  4. miss_slum:-
    maunye tak penat.
    pas g bukit ampang 2 singgah care4 ampang smpai diorang nk tutup kedai.
    pas2 g uptown lg.last skali penutup makan nasi lemak kt NZ.
    gue capek bangatt!!

    :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...