Wednesday, December 10, 2008

Quick Update

lately ni malasnye la nk mem'blogging'
plus xde xtvt yg menrik pon :p
ni update la sket sbb kak yu bising lame x update

5 Dec 08
abih keje kol7 aku ngn Cik Bunga g breakfast kt Setiawangsa(according to Emi lah)
punye la pusing dr Setiawangsa, last2 aku discover tempat 2 sbnarnye area kelumpuk aje.apada emi... :D
pas2 hantar dia kat LRT Setiawangsa+balik mandi+get dressed+headed to naluri jumpe Haji (sangat mengantuk,oke!!)

ptgnye sbb borink kami keluar berjalan2 di Jusco AU2 (grand opening harinih)
pas pusing2 terasa Jusco ini amatla memboringkan
sebabnye?limited shoplot!!
i only noticed BodyShop, SkinFood, LazoDiamond and 5-6 not-remembered-name-shop
jadi kami hanya shopping di dalam Jusco aje
jadi kesimpulan yg aku buat utk 1st visit ni:- Jusco ini amat membosankan!!
*jumpa Kak Azie kt cni

6 Dec 08
hari ni bday my hubby *peace*
plan nk suprisekan dia sblem dia blik keja
tp sbb overslept punye pasal kol220 baru terjaga (sbb kje mlm ok.bukannye aku kaki tido.heh..)
bangun je (dgn x mandinye *ngeee*) terus pecut ke Jusco Wangsa Maju
bkn nk bli ape pon
it's only 2 slice of cakes+Body Shop perfume(murah jerr)
kesian dia sbb xdapat hadiah yg diidamkan
semuanya kerana aku kena berjimat utk byar hutang di masa depan :(

malamnya bertolak balik Kuala
*jumpa Yana kat SR

the cakes


7 Dec 08
kat kg x buat ape2
tp ade pendatang baru kat umah
mak dh dapat pengganti Abu
yg baru nih nama Kechik

Kechik & model kucen yg seksi :P

malamnya bertolak balik KL sbb esk kawe kijo
*padan muka kena raya kt opis :))


8 Dec 08
*Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua*
raya kt ofis?macam x raya la
xsemeriah raya puasa
breakfast pon kt McD (Equine)

balik keja my hubby and I pegi beraya di Jusco AU2, Carrefour Wangsa Maju & Ampang Point *gile tol*
2nd time visit ni la baru aku realize yang Jusco ini sebenarnya BESAR (lenguh kaki kawe bejale)
rupa2nya shop lot dia banyak kt lua
and i like the design of the shop
ala2 inggeris gitu (ke aku je yg rase cm2) sbb ada bumbung (xtau panggil ape) kt dpn kedai utk letak nama kedai
gemoknye aku!!

banyak kedai best2. Antaranya:

makan-makan
sushi king
kenny rogers

kfc
piza hut
wendy's
subway
starbucks
old town white coffee
laksa shack
baskin robin
big apple
noodle station
johnny's restaurant
papa roti
teppanyaki

and
scholl
elianto

body
shop

skin food

watsons

cosway

living cabin

poh kong jewellery

lazo diamond

bonita

giordano
tropicana life
psa boutique

the pillow

dan lain2 lagi :p

*pasni senang la nk makan stimbot, big apple n laksa*
mahal gilerr!!!
pillowcase yg cumel2

7 comments:

  1. wah.
    suda pandai mengedit gmbo la.
    gune ape?
    potosop kah.

    ReplyDelete
  2. dah ke? *u know what i mean* ;P

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday to GEE!
    bp taun eh? sebaya ko ke? huu... (;

    ReplyDelete
  4. kak ayu:
    gune photoscape je kak yu :p

    miss:
    dah ape?*i have no idea what u mean*(serious)

    Gee ckp wish je ke?presnt?heheh...
    ko mcm xtau lak umo die.die kn muda dr aku.20 taun.hahaha...

    ReplyDelete
  5. aiishhhh..ummi xkn ko xphm soalan dr kwn ko yg nama **miss tu???
    nk aku yg blom kawen nie explain kn ker??;p...huhuhuhu....
    kalo ko xphm biar la aku tnya soalan yg terang lg bersuluh ngn lampu kalimantang;p...

    **ummi u look chubby...urmmmm....ada pape ke???berta gembira mungkin??;)...

    ke ko xphm lg??kalo xphm lg lepas nie aku pkai lampu spotlight;p...huhuhuh

    ReplyDelete
  6. cis..cis dan cis lg..wah2..cik bunga ek!sempat lg ko ek!hehe..mane la aku tau sekitar2 tu area kelumpuk gak..kahkah!ok pe jln2 ctu smbil cr nasi lemak..suke la sambal dia..cedap..yum..yum!

    ReplyDelete
  7. sedap ke?
    biase je aku rase.haha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...