Monday, December 22, 2008

wedding zana

smalam ada 2 kenduri aku attend
1. kenduri kawan Oji kat UK Perdana
2. kenduri kwn skolah aku, Suzana kat Gombak *welcome 2 da club bebeh ;D*
persamaan kedua2 kenduri ini ialah
'THE RED THEME'

oleh kerana yg kat UK 2 kawan Oji, xde la aku menye'nap' gambo
yg kat Gombak tu aku g ngn Syakila n Yani
mase kami sampai orang dh kemas2 meja
imagine how late we are!
tp xpe jugak dtg lambat nih
pengantin dh x bz
jadik dapat amek gambo dgn senang lenang :p

me and bride

kila and bride

yani and bride

them and bride
apa-apa aje

dan
balik dari kenduri Zana itu
WKL mendapat hadiah yg tak disangka2
iaitu ciuman maut di bontotnya oleh se-ekor van Vanette

dan bagaimana si owner van itu menyelesaikannya?
"ok ye bang..sori2"
pas2 salam2 dan blah
cis cis dan cisssssssssssssssssssss lg!
ingat salam2 cm 2 klo antar g bengkel xyah bayo pape2 ke?
dah la baru pas cat
hampeh!!
*geram yg amat sangat nih*

5 comments:

  1. eh kwn ko tu org btul ke? sbb aku tgk pose die same je tiga2.. cam patung pn ade gak.. hehehe..

    ok je aku tgk ko.. xd r gemok pn.. maybe ko nmpk gemok dlm gamba previous entry tu sbb bj kot.. berhati2 dlm pemakaian spya org tk slh igt ko dh 'berisi'... =) klau ko 'berisi' pn aku suke sgt!

    ReplyDelete
  2. gile pe?? setel cmtu je ke?? mak ai..sng gile..

    pasni kalo ko terlanggar org,bt r cmtu gak..hehe


    "Bdk Kurus Murus"

    ReplyDelete
  3. miss:
    ape plak same
    cube ko tgk btol2
    mase gamba ngn aku 2 kan die senyum lebar sket.huhu..

    baju 2 mmg la menampakkan aku mcm 'berisi'.tp yg menampakkan aku gemok adalah muka aku.xperasan ke tembam semacam je.cm botox plak.

    akakaka...

    ReplyDelete
  4. lyter:
    tau xpe
    hangin je aku
    laki aku 2 pon 1.jenis xsuke kecoh2

    geram geram dan sangat gerammmmmmmmmmmmmmmm!!!!

    ko jgn nk ngate org.ko 2pon kurus gk!
    hahahaha..

    ReplyDelete
  5. eh,aku baru prasan
    dalam gambo 1st tu nampak la kurus lg.hukhuk..

    :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...