Friday, January 2, 2009

i missed it!

perancangan utk ada n3 pada 010109 tidak kesampaian
due to bz-ness (doing nothing) :p terlepas utk taip apa2 di sini

start tahun baru kami mula bekerja 12jam
tiba2 terasa waktu sangat perlahan berlalu
nasib baik aku hanya ada lg 4ari utk itu
4hari sebelum aku bekerja seperti orang normal
*tp aku lebih suka kerja yg tidak normal itu*


menjadi government servant bukanlah pilihan utama aku
but for the future sake, i have to
my mommy said "pk long-term,adik"


ya!itulah jawapan untuk n3 aku yg lepas
setelah puas menimbang, dengan berat hati aku sampaikan jugak resignation notice pd PM
hari yg sama jugak aku hantar surat reply ke JPA (setelah asik bertangguh)
harap2 kali ni aku betol2 pergi
no turning back!


antara yg akan berubah:
-hari2 (kecuali weekend) kene bangun awal
-tak bule shopping mase weekdays dah
-mungkin takkan dapat keje senang mcm skng lg
-dh tak bule layan movie mase keje klo boring
-mungkin dh tak bule tido mase keje walaupon mengantuk tahap cipan
-dah tak bule merayap sampai kol 2 3 pg sbb kene bagun awal pg
uwaaa...

3 comments:

  1. aish ummi.
    de pro n cons kan?
    xpe.
    mebi de sebab.
    mebi jugek sane lg best.
    ngahaha.

    wat yang terbaek.
    tp bkn yang terbalik.
    hua3.

    kami pon.
    kalo de rezki laen.
    pasti juga berambos bukan?
    wah statement.

    titik.
    kang isu lak.
    hua3.

    ReplyDelete
  2. hhuuhuhu...ummi..sedeynyee ummi pun p..
    jap nk tumpang nanges sat..

    huuwaaaaaaaaaaaaaaa...!!
    x best lah camni..tp JPA tu xjauh ane...stay touch ye..

    nak t.i.t.i.k...jugak eheheheee

    ReplyDelete
  3. kak u:
    statement yg bole jd speku.haha..

    nurin:
    xtau lg la nurin posting kt ne
    harap2 dekat2 cni je :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...