Monday, January 19, 2009

kalau nak kawin cepat

bagi kena tangkap basah!haha..
eh,bukan tu yg aku nk sampaikan
dan bukan itu yg terjadi pada aku yg menyebabkan aku kawen cepat


mungkin betul cakap orang(kawan aku yg cakap)
kalau kita pakai baju pengantin(lepas pengantin pakai la) kita pulak akan kawen lepas tu
dan perkara ini betol terjadi kat aku(i guess)

masa adik aku kawen,aku teringin nk try pakai baju pengantin
jd pas habis majlis aku menyelit dalam bilik & try baju dia
taraaaa....

aku dengan muka selebetnya

dan
tak sampai setahun aku pakai nih pulak(cewahh... :p)

terpulang pada pendapat masing2
*juz for fun je nih sbb dh banyak ari takde n3.huhu..*
jodoh pertemuan sudah ditentukan,rite?

10 comments:

  1. fulamakkkk..cun siot...
    bile nak masak utk aku?
    ko asek bz keje shift je(*alasan yg mmg bleh diterima pakai setelah 5x dijemput tp xdtg2)...
    nk dtg tgk ko pn ssh..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    skng aku dh x keje shift dh.
    tp ujung minggu bz gk spend masa ngn laki aku.

    ko nk dtg jenguk aku x takot kt laki aku ke?:D


    *insyaAllah kalo ada kelapangan akan ku jemput juga*

    ReplyDelete
  3. lyter kn garang. nk watpe die nk takut kt laki ko. jgn laki ko yg takut kt lyter dah. huhuhuhu... ;)

    ReplyDelete
  4. tp gee lg garang la.huhu..
    garang lyter ni aku bleh blah lg :p

    ReplyDelete
  5. betul la...patut la kak na sy kawen cepat...dia suka pakai bj pengantin org lain...ooo..no wonder la.....

    ReplyDelete
  6. apa lg noni.try la nnt nk tgk btol ke x.hik2..

    ReplyDelete
  7. ooo klu try bj kawen adik kawen cepat ka
    ha ha
    aku mana leh try bj akak par kau dulu
    tak muat la
    alamtnya
    kwen lmbt lg la aku

    ReplyDelete
  8. nnt ada kawan2 hg kawen hg try la..janji pengantin pakai dulu.bukan kena pakai yg adik-beradik kita ja :D

    ReplyDelete
  9. ooo
    ha ha
    sape kwn2 nak kwen dlm masa terdekat bgtau aku
    ha haaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. xdak plak aku dengaq kawan2 kita nak kawen.rowaida n zana baru lepas.haha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...