Wednesday, January 28, 2009

tag dr saiful

kene tag ngn saiful

10 perkara tentang diri aku yg org tak tau

1. Tak suka org yg moody xbertempat(marah org lain,org lain yg kene.huh!)
2. Kenal my hub through phone(silap no la..)
3. Suka merayap sampai pkul 1-2pg(of coz ngn my hub)
4. Aku seorang yg agak teruk rabunnya(kanan 5.25,kiri 5.00)
5. Pas kawen aku dapat berat badan ideal(bakal jd obesiti kalau xcontrol makan.haih!)
6. Aku akan sakit mental kalau dtg keja tp tak da keja(mcm skng nih)
7. Suka menggigit org(dulu adik aku jd mangsa,skng nih paham2 je la sape mangsanya.haha..)
8. Teringin nk potong rumput guna mesin rumput(adik ipar aku xpenah bg aku chance nk pegang mesin tuh)
9. Kadang2 mulut aku tak dapat di control tahap lazernya(rase yg ni dh ramai yg tau.huk2..)
10. Hati aku mudah tersentuh.skang keja kt spital lg la.tgk org tua yg sakit tersentuh hati aku.hampir bergenang air mata(teringat kat tok dan mak aku)

8 comments:

  1. http://3.bp.blogspot.com/_tUpqILEoV2o/SYANsH74d_I/AAAAAAAAA1Y/7majiJG4ue4/S180/10thing.jpg

    cik puan.. sila amik link award tue. tq.

    ReplyDelete
  2. tq incik saiful bg award itu.huhu..

    ReplyDelete
  3. mlm nnt aku update.
    nk update kt opis panjang2 xleh le.
    nmpak sgt aku xda keje.haha...

    ReplyDelete
  4. aku pun nak award jg..dlm byk2 pasai ko tu..aku sokong tang geget2 tu..haha..mesti lebam2 hub ko kan..kan..kan..haha:P

    ReplyDelete
  5. amboi ko emi.bab geget2 suke eh?haha..

    ReplyDelete
  6. oooooo umi nmpk sgt suka bergayut kat tepon...smpi siap salah no lg....hahahaha

    ReplyDelete
  7. utk puan anon(tau sape):
    dia yg salah no ok?i tgu org cl je.haha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...