Saturday, January 10, 2009

thank you

lepas keje semalam kami(Team D) ke Johnny's Alamanda utk makan-makan
bole dikatakan utk farewell aku(cewahh..)+membelanjakan baki duit pantry taun lepas
sedih sebenarnya nak tinggalkan tempat keje yg best nih :p


order steamboat set for 4 person x 3
aku+noni+ana+fyra
kak su+sera+fais+azza
kama+fazrul+joe+eddy
*fyra & eddy itu newbie*

dan tak sangka group aku bole habiskan set tu
juz tinggal bihun je yg x abis
gile betol aku makan.haha..(mmg slalu camtu :D)


kepada kamu-kamu semua, sorry kalau ada salah silap & tq for everything
noni- masuk same ngn aku tp aku dh 2kali keluar,die tetap stay.cayalahh...
kak su- sori sbb jd anak buah yg slalu melawan
fais- tahniah dh jd SC
kama- sori sbb slalu susahkan ko kalo nk tukar network :D
fazrul- mentol mentor aku mase baru masuk+org yg slalu takot2kan aku kalo ade signature pelik2
sera- kawin nnt jgn lupe jemput!
azza- semoga dapat baby yg comel+kerja yg 'normal' :D
ana- dah ada adik baru :D
joe- cuba la usha budak baru 2 kalo hg berani.hehe..
fyra & eddy- harap enjoy keje kt situ sbb diorang mmg happening!.*kalo kak su marah repot kt aku*

emmy aka cik bunga- ko dgn si xx tu mmg sesuai.semoga bertambah mekar hendaknya.haha..
kak ayu- bile la nak menjadi plan kite nak karok 2
suria- jgn tunggu lama2.7taun dh cukup lama tau :)
aqilah- jgn jd mak budak yg nakal2 lg.nk masuk 2 dh tu
hilmi- jgn gila gadget sgt kalo nak kawen
ikhwan- xsempat nak belanja ko mee celup.dtg keramat la baru aku blanja
fahme- bila nak langsung?hehe..

n3 ini tamat disini
masih menunggu gambar dr sera n azza :)
so,later2 baru upload
t.i.t.i.k

6 comments:

  1. titipan pesanan ko wat aku..mmg bole wat aku pengsan seminggu..haha..sengal umi nih!

    ReplyDelete
  2. miss_slum:
    pengsan seminggu 2 sbb suke la eh?
    kan aku dh soh ko ckp kt die.try ar..haha..

    ReplyDelete
  3. ape neh ape neh??
    emy, ko dgn sape tuh?
    hua3.

    umi.
    karok kne tgglkan suami kejap.
    haha.

    umi, xsmpat ke nk jmpe neh?
    hampeh.

    dpt keje kat mane neh??

    ReplyDelete
  4. kak u:
    try la korek dr emmy.huhu..

    xleh tinggal kene ajak skali :D

    klo ade jodoh,insyaAllah jumpe :)

    xtau lg dapat kat mna.stay tunee...akan di reveal nnt :p

    ReplyDelete
  5. sampai hempedu ko makan kt pakcik john tak ajak aku. ooo takpe2, mentang2 ada SA baru masuk, ko dah lupakan aku yea. all da best la ummi. theng kiu sbb belikan aku jus ribena kanak2 riang tu.

    ReplyDelete
  6. ko kan keje mase kami g makan 2.kalo x mmg aku nk ajak ko.huhu.. :p

    kalo nk ribena lg ckap kt aku :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...