Saturday, February 14, 2009

2nd tag dr kak ayu

1. Apabila telah terpilih dengan bangganya, silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang
* fakta,
* perangai tak senonoh
* hala tuju hidup anda.
2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal.
4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.



1.aku seorang yg SETIA. (jd aku jelek pd org yg sangsi/pk/tgk aku mcm aku nk rampas bf/hubby mereka)

2.sepanjang hidup ini ada 2 (ke 3?) org yg aku susah nk maafkan sampai mati

3.bila aku terasa nak marah/bebel/carut/umpat pd org aku akan terPK "eh,aku pon penah/akan/bakal bt mcm tu" (jd kurang sikit rasa nnk marah/bebel/carut/umpat)

4.aku malas mengemas

5.sebenarnya aku tak suka buang masa di shopping mall (i.e window shopping).aku akan pegi cari brg yg aku nk then balik.tp sbb my hubb suka,layankan aja :)

6.aku tak boleh tgk ahli keluarga aku susah.kecik2 dulu aku dh berikrar "biar aku susah,jgn diorang yg susah"(aku cuba tolong setakat yg mampu)

7.aku pernah jd johan pertandingan mewarna masa tahun 6.haha..

8.aku mau cepat naik pangkat (tamak!)

9.aku suka tgk cartoon (adik di 9.haha..)

10.aku berkira utk keluarkan duit pd barang yg remeh temeh

11.aku tak suka berat & bentuk badan aku skarang :(

12.sampai skarang aku x percaya aku pernah masuk matrix & seterusnya

13.aku langkah bendul kakak aku(cadangan kak u :D)

14.suara aku akan berubah kalau ngantuk

15.aku suka call customer servis (rasanya CS celcom pon dh malas nk layan aku)

16.aku mau diet!


next person i wanna tag:
-cik farzilah
-incik saiful ramadzan

6 comments:

  1. hahaha.
    (13.aku langkah bendul kakak aku(cadangan kak u :D))
    kamu lakukan juge akhirnye.

    nape suke col customer servis?
    hua3

    lg 1 , nk diet kebendenye lagi pn ummi oiiii???
    aish!

    ReplyDelete
  2. dh xtau nk letak ape.masukkan la cadangan kak u tu :)

    saje nk susahkan diorang.kdg2 nk tnye current bill pon call diorang.

    meh la tgk umi cane skng.baru tau nape umi kene diet :(

    ReplyDelete
  3. huhuhu...okla tue...lom lg over weight...kate berat dah ideal..(previous entry)

    ReplyDelete
  4. borderline nk overweight.bahaya tuh!

    jgn lupe menjawab tag itu ye cik far.

    ;D

    ReplyDelete
  5. yg no 3 tu..bkn ko sll umpat n carut makcik B2 ni ke?hehe..aritu aku mkn ikan, tauhu jepun kena rm5.80....*7*^8^*8& btol la macik b2 nie...huhuu

    ReplyDelete
  6. haa..yg 2 mmg btol.aku xkn pk 2kali utk carut dia.haha..

    5.80?mahal gile khinzir la!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...