Thursday, March 19, 2009

tag

tag yang ke berapa kali ni kak u?
;D

1. Tanda2 kamu badmud?

aku diam saja

2. Tanda2 kamu marah?
tak nampak ke kalo org tgh marah?

3. Tanda2 kamu sinting?
sinting?sunting?ke bunting? ;p

4. Tanda2 kamu malu?
muka terasa panas dan aku bercakap sorang2

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
tah le.lupe plak penah cemburu ke tak

6. Tanda2 kamu sedang sedih?
aku kan kuat nangis.huhu..

7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
senyum sampai telinga kot :)

APA

1. Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
maroon 5.haha..

2. Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
suka kalau dah tak tau nak buat apa ngn pitih yang ada

3. Apa kah kamu percaya love at first sight?
mungkin!

4. Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
nak tempek masker tp malas nak bangun.cane?

5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
geram dengan berukband yang lembab cam siput khinjir.

BILA

1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?
11 august 1985
tak leh ke create soklan yang logik sket?ade org lahir kali ke2 ke?kelahiran semula? ;p

2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
my wedding day

3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
bila aku cakap takmo keje gomen

4. Bila kamu akan married?
kawen suda

BAGAIMANA

1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?
takkan tego/bercakap ngn dia sampai dia yang tego aku dulu (ego!)

2. Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
orang tu mungkin rabun kot

3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
people come and go.so,let it be.nak let go ke tak nak tego ke (faa,kene kat batang idung sape tu ek?haha..)

4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
sedih dan aku sangat kisah dgn itu!(kalau tak boleh buat orang suka kita,at least jangan buat orang benci kita)

5. Bagaimana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
rumah aku terbakar ke?tolonggggg!!!!

6. Bagaimana jika kamu keseorangan?
terlentang depan tv(walaupon rumah aku xda astro dan aku tidak lansung berminat untuk memasangnya walaupon acapkali dipromote) or laptop.i can do it the whole day!


3 comments:

  1. ha ha
    rajin tol menjwb soklan

    ReplyDelete
  2. wahhahahha.....ayat itu........hanya sorang je dlm dunia ini yang tahu....:D

    kalo terbakar dail bomba sendiri....
    (khidmad masyarakat dr farzilah sendiri)

    ReplyDelete
  3. liyana:
    saya memang seorang yg rajin.
    ;p


    farzilah:
    ade 2 org kot yang tau.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...