Tuesday, March 3, 2009

Uncle John again!

aku boleh update blog hari ni kerana aku dapat MC; yang pada mulanya hanya untuk suka-suka sebab aku malas mau ke ofis; dan akhirnya menjadi MC yang valid sebab tekanan darah aku naik.jadi aku takkan rasa bersalah sangat sebab tak masuk ofis walaupun ada kerja yang sepatutnya aku submit pada bos hari ni.

akibatnya kena check blood presure once a week kat HKL :(
(dan dah tak boleh makan sup ekor kat kedai bola ;p)

gambar aku yang bermuka pucat setelah melihat bil tidak sempat di'snap'

kak nora yang tak percaya tengok noni pandai guna chopstik!huhu..

ahad lepas keluar sama emmy, noni & kak nora
seperti yang dijanji nak belanja diorang makan
jadi uncle john jugak yg menjadi pilihan


jadi 2 hari berturut-turut aku makan steamboat
ari sabtu belanja ina kt johnnys jusco au2
hari ahad pulak kat johnnys alamanda
turn faa bulan depan plak eh?(insyaAllah kalau ko tak bizi :D)

13 comments:

  1. Terima kasih daun keladi..kalo ade rezeki lebey..belanja la lg..kehkeh..:)

    ReplyDelete
  2. aku tgu ko plak blanja.
    so,ko pulun la rsi bln ni.
    bln depan aku turun putrajaya lg!

    ReplyDelete
  3. wah....nk belanja aku...best tue....

    cmner darah leh naik???stress ker???biar benar??

    ReplyDelete
  4. sbb xde darah yg turun.darah yg sedia ada naik la :D

    ReplyDelete
  5. eh eh..pesal lak aku n lyter ko tak ajak mkn skali..mana boleh camni..aku majok!


    hehehee~

    ReplyDelete
  6. azie:
    aku pon nak majok!ko g makan kat melaka tak ajak aku pon :(

    ReplyDelete
  7. wahahahha.
    xblanje kak u pon!
    :((

    ReplyDelete
  8. hahhahahaa..dapat dahhh...
    amboiii2 pulun sungguh makann johnnyssss...

    ReplyDelete
  9. acik ayu:
    err..cane ek nk ckp?huk2..


    linda:
    pulun sampai nk muntah!haha..

    ReplyDelete
  10. ummi ni darah tinggi ke or pening2 sebb berbdn dua?
    ha ha ha

    bila nak banje aku lak

    ReplyDelete
  11. aunty liyana ni x abis2 bikin speku disini.
    klo aku berbadan 2 hg kena la pk nk sponser apa nnt.

    npk cm aunty liyana ni xsabaq2 ja nk dpt anak buah.huhu...

    ReplyDelete
  12. aku sponsor botol susu dah la yer
    ha ha ha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...