Tuesday, April 28, 2009

quick update

wah..bznya aku skarang
jangankan nk update, nk buka blog pon taksempat
so, janganla anggap orang keje gomen boleh rilex :(

bulan ni asyik pegi exam saja
pagi ni ada exam ISAC kat INTANBK
21/4 aritu exam undang-undang 5102A
aku jawab 9/10 saja
bukan sebab tak cukup masa
tapi sebab aku tak jumpa jawapan
haih, sedih betol!

bulan depan pulak kena pegi induksi kat PD
dari 16-28 (lamenye kena tinggal my hubb :( )
part ni aku gembira+sedih
gembira sebab aku baru 4bulan keja dah dipanggil untuk induksi umum & khusus
sedih pulak sebab tak dapat sambut our 1st anniversary on 27th *sob..sob*

fikir pasal induksi buat aku takot
takot kena buat paperwork
takot untuk exam lagi!(fobia tol aku dgr exam)

*update*
baru dapat info kena pegi genting dari 6-8 Mei
uwaaaa :((

p/s:tak gune punye i*do*! dah xde keje lain ke?saje nak membizikan aku lg.bangang!!!

10 comments:

  1. hehe induksi ok je..
    cuma bosan n penat..
    tambah2 lak b4 induksi aritu kena g BTN..mak buyung cam sy ni terasa la kepenatan dia..jauh lak tu ke JB..ummi ok la lg PD dekat je...
    hehe exam tang esei tu yg mls...haha wish me luck..sok nk exam..pastu leh balik..yay!!

    oh ye kalo nk notes ke pape ke gtau la eh...nti i share2

    ReplyDelete
  2. huhu kena g genting lak ke?
    ni kitorg maybe kena g kursus lagi 3mggu kat institut aminuddin baki bln dpn..uwaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. patut la lama ko tak update..rupanya tgh membizi kn diri..tp sakan ko jln ek...huhuhu...diam tak diam dh nk dekat setahun ko kawen ;)...hepi anniversary in advance;)..moa korg dimurahkn rezeki...n berkekalan smpi ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  4. suria:
    boleh jugak share notes :)
    boleh buat persediaan awal.umi pon tak sanggup nak p induksi dua kali.

    pegi genting kat awana jer.huhu..


    sheila:
    haa..hg ja yg penah mai ofis aku kan?
    mesti hg paham macam mana bznya aku.
    bukan aku sengnaja membizikan diri,ok?hehe..

    thnx for the wish.doakan moga2 aku cepat ikut jejak jue :D

    ReplyDelete
  5. haiyak.lama x muncul..aku rindu kamulah!hehe:)

    ReplyDelete
  6. aku rindu kamu jugak!haha..
    *cam geli je*

    ReplyDelete
  7. oOoO..ngan aku geli..kalo ngan hubby hg..sukeee!!haha:P

    ReplyDelete
  8. ummi
    nanti bg emel..
    ku mahu mensharing is caring notes ku..

    ReplyDelete
  9. huhu...sonotnye leh gi jln2...=P

    ReplyDelete
  10. suria:
    ok2..nanti umi bg emel.
    tq kerana sudi mensharing is caring.

    :D

    qistory:
    dah kawen ni tak best la akak nak bejalan.kesian nak tinggal husband sorang2.huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...