Thursday, May 14, 2009

aku harus lebih berusaha

yup!
aku harus lebih berusaha untuk mendapatkan bentuk badan idaman
chaiyok..!chaiyok..!

p/s:aku bz.so itu je yang bole diupdate :D

9 comments:

  1. tu je ke ngoko update???cam hampes!!haha..

    p/s:caiyok2..hehe..moga cepat dpt bdn idaman!!

    ReplyDelete
  2. update jugak kan.at least kat archive tu naik la 1 counter.haha..

    p/s:ko pon harus berusaha.moh kite!

    ReplyDelete
  3. awat nak kurus sampai mcm tu sekali..

    ReplyDelete
  4. betul me..meh la kite usaha byk2..
    cdeh la tgk bentuk badan sekarang..huhu..berat makin bertambah

    ReplyDelete
  5. umi, tak cukup kurus lagi ke? kalo akak ni yg nak ngidamkan bentuk badan cam gitu logik gak.

    p/s: perot dah jadi kek lapis lepas bersalin. hahaha

    ReplyDelete
  6. liyana:
    kurus cam2 senang nak cari seluaq n baju.

    fadeeya:
    kena mintak tips diet dari awak la noni.huhu..

    kak balqis:
    akak ni..mesti xtgk lg gambar terbaru umi.umi bukan mcm dulu la.semua dah kembang nih.tu belom bersalin lg.dah bersalin jd kek lapis 2 tingkat la.haha...

    ReplyDelete
  7. ye la tu umi oii...akak tgk gambor umi yg dgn far gi kenduri kawen member tu, kurus je macam dulu.

    ReplyDelete
  8. umi...bile nak hupdate blog????

    ReplyDelete
  9. kak balqis:
    ish akak ni.faa pon nmpak yang umi dah gemok.akak lupa la 2 badan umi cana dulu.huhu..

    miss_slum:
    aku g induksi la beb.mana dan nak update.pasni ko bt bnyak sket aktiviti ngan aku.bleh aku update slalu :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...