Wednesday, May 6, 2009

genting - POSTPONED!

sepatutnya aku dah diulit kedinginan genting hari ni
tapi disebabkan influenza A H1N1 a.k.a selsema BABI, training tu ditunda ke tarikh yang belum ditentukan
yaabedabeduuu!!!

bagus jugak diorang tunda sebab aku berat ati asyik kena tinggal my hubb bulan ni
cukup la kena pegi PD minggu depan
tu pon risau sebab takot jadi cam Suria; dua2 demam.huhu..

satu perkara lagi yang buat aku berat hati nak pegi ialah kerja aku yang banyak menanti untuk dibereskan
masa 9 jam terasa sangat pantas berlalu menyebabkan masih banyak kerja aku tertangguh(sangat berbeza masa aku kerja kat company XYZ selama seminggu.8jam terasa macam 8 tahun!)
makin hari makin bertambah; kurang tak jugak.haih!
bulan lepas disebabkan kebizian yang melampau tak sempat aku nak amek cuti untuk berehat
sangat penat ok bekerja sebulan tanpa cuti melainkan cuti sabtu & ahad (sebab tu aku MC semalam.haha..)
jadi aku salute bos aku yang tak pernah aku nampak dia cuti since aku masuk kerja

p/s:kebizian juga menyebabkan aku bakal jadi calon untuk dapat anugerah cemerlang bila dah confirm sebab sanggup stayback till 8pm today.haha..(PERASAN!PADAHAL SEBAB TAKNAK BALIK NGAN TAXI :p)

5 comments:

  1. aiyak!byk keje ke umi..aku nie da 2 kali tdo sepanjang hari..ngantuk+bosan..CAMS hampeh siot!!

    ReplyDelete
  2. banyak la.eh,silap.banyak gila!
    time banyak sampai xmenang tangan nk buat.time xde,bosan nak mati plak.cam2 la keje gomen.huhu..

    xpe la CAMS bengong.ko bleh jadikan alasan untuk tido :D

    ReplyDelete
  3. aku pun byk keja la ummi..lg la keja dgn private ni...every day tiem keja 8-530
    tp aku huuhuhuhuhh..ari2 tak pernah tak dak keja

    ReplyDelete
  4. hahah xpe xpe..tu nama dia demam rindu..kekeke best pe ummi sekali sekala berjauhan..hahhaa
    btw gudluck induksi..nanti kalo nk pape lg psl induksi gtau okeh..

    ReplyDelete
  5. liyana:
    ok la tu time keja 8-5.30.
    time keja aku 7.30-5.30 skarang.klo kerja 8-5 tak siap la kerja.huhu...

    suria:
    best ke.hehe..
    thnx ye untuk semua notes :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...