Friday, July 3, 2009

FMIS @ awana genting

nak tempek gambar pegi genting isnin lepas
akhirnya jadi jugak lepas 2 kali postponed (bznye doktor2 nih)
jadi untuk kali ke-2 nya aku bersyukur sebab tak jadi doktor.haha..

1st day hanya ice breaking & briefing
2day baru dapat jumpa sistem
tp modul lebih kepada nak biasakan doktor2 dengan sistem
akibatnya aku cuba menjadi pelukis (jikaku seorang pelukis,akanku warnai dunia...)
tp ternyata darah seni tidak mengalir dalam darah aku :p
sistem orang mati yang agak canggih (tp still xleh lawan CSI)


disebabkan vendor baik hati bagi bilik single sharing, aku angkut oji skali berkursus (dia kursus di bilik aje)
takot pulak bilik besar duduk sorang2
hari ke-2 dapat peluang naik genting
dah lama tak naik kabel car (last naik tahun 99 kot)
mulanya aku takot2kan oji
last2,tak sampai 10minit aku yg pening (tulah kot :D)
rasaya aku memang alah ngan genting ni
setiap kali naik aku akan pening; tak kira naik kereta or cabel car

disebabkan kesuntukan masa, kami hanya jalan2 cari pasal
sampai atas around 5.30, pukul 8.00 kena masuk dewan semula
jadi tak sempat nak main2 (emmy,tolong jgn pk bukan2.haha..)

malam ke2- baru divide group IT & doktor
banyak technical issue yang dibangkitkan
jadinya sistem masih perlu diperbaiki
so, next kursus kat mana?tioman?langkawi?haha..

p/s:blogging sambil 'dengar' semanis kurma: dugaan tanpa zuriat.bagus untuk aku.heh!
minggu depan pon tajuk best gak: pasangan degil.tengok,jangan tak tengok :D

4 comments:

  1. wah bestnyer p Genting...:-)

    ReplyDelete
  2. haha..siot ko umi..apesal aku xleh pk bkn2 nie..haha..suke2 ko jek nak mention name aku kat ayat main2 tu kan..haha..hampesss...

    ReplyDelete
  3. ni kira honeymoon la ni yer

    ReplyDelete
  4. noni:
    xbest la noni.asik pening je.
    naik pening.turun pon pening.

    emmy:
    sbb aku tau ko akan pk bukan2 la aku tulis name ko kat situ.haha...

    liyana:
    bukan tu ja honeymoon.
    la ni pon tgh honeymoon.sampai dah boring.huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...