Thursday, August 13, 2009

manik piramid

baru siap jahit manik kat salah satu baju aku
err..act,ni baju ke2 yang dah siap
yg 1st sangat simple untuk di-share disini

mula2 aku jahit macam ni:


tapi aku buka balik disebabkan nampak buruk
buruk sebab ada adik bunga,mak bunga,bapak bunga pon ada!hehe..

jadi aku try stail lain
ini hasilnya; manik piramid
:D

bole la bg novice in beading mcm aku.heh!
tapi still kena belajar nak pilih color
bila dah banyak2 manik aku jadi blank nak padankan color

5 comments:

  1. wahhh ummie pung da memanik skrg...
    cun cunn..yg kene bukak balik tu pun cun jugak pe...

    ReplyDelete
  2. heheee
    bgs...bkt mak dah nampk kat ananknya

    ReplyDelete
  3. nurin:
    nak isi masa terluang je nurin.yg bunga tu kalo buat ikut saiz elok la.tp tu kecik besar plak.hehe..

    liyana:
    mana tumpahnya kuah klo tak ke nasi
    :D

    zera & kak nora:
    tq.
    umi blajar kat sini http://cheq-sue.com.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...