Friday, August 28, 2009

tapisan keselamatan

semalam dapat surat kena tapisan keselamatan dari service
kena la pulak
sape yang tak dipanggil tu anda sangat bertuah,ok!
adakah aku dipanggil kerana salah silah keluarga aku meragukan?huhu...
apa pon,alhamdulillah...
this is my next step untuk sah jawatan
tak sure diorang bagi confirm dalam masa setahun ke tak
harap2 dapat confirm cepat :D

turn aku seperti dalam gambar dibawah
kena sama hari ngn linda,farah n zul
tapi tak sama masa la pulek

psst...cik farzilah tolong la amek cuti untuk menjadi pengadil peribadi aku.hehe...

p/s:*maaf sudah jarang mengupdate blog.aku bz buat kuih.hehe...
*congratz juga utk azza.lets join the club :)

2 comments:

  1. hahaha.. leh join club la ni ek.. byk sungguh kena tapis ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...