Sunday, August 9, 2009

tribute to 6680

entri ini ialah tribute (tribute la sgt) kepada hp nokia 6680 aku yg telah dicuri.huhu..

1st hp aku guna ialah Trium macam kat bawah ni


itupon kawan baik aku, Aina yang bagi masa kami form 4
masa tu kalau ada hp pon dah dikira ok
tp yg paling famous masa tu 3310 la
aku guna hp trium ni sampai 1st sem matrix


then masa matrix teringin nak tukar hp
dengan duit elaun suruh yong tolong belikan
dapat la guna hp yg canggih sket (canggih la sangat)

dapat je 3315 ni aku dok pulun main game snake sampai bateri kong
guna tak berapa bulan dah asyik on off
tp teruskan jugak guna sebab baru lg
sambil2 tu dok ushar jugak hp lain.huhu...
yg aku berkenan time tu ialah nokia 3100 sebab dia glow in the dark


masuk je uni aku bertekad nak tukar hp lain sebab dah tak tahan ngn hp 2
aku bersabar sampai dapat duit ptptn je
dapat je loan, ajak far gi Mines cari hp
hp ni yg aku beli


beli jugak sebab dah lama mengidam :D
masa tu harga dia dalam 500++
ok la bagi seorang student yg hidup kat U dengan duit loan.huhu..
sampai skarang hp ni still function
memang berbaloi-baloi


hp ke-4 aku ialah nokia 6680 yg baru hilang.sob..sob..

hp ni paling sayang sebab oji yg bagi masa baru kenal dulu
dia pulak guna hp cikai je
aku guna dari final year kat UPM
aku rasa terkilan sebab dia hilang
pantang betol aku kalau hilang barang.haih!
kalau rosak boleh trima lagi
lepas hp ni hilang aku sampai termimpi2 hp ni jumpa balik
aku tau sapa yg amek (ish2..tak baik menuduh.tp nak tuduh jugak.huhu..)


tahun lepas oji beli hp ni utk dia

tp sebab guna 2 no aku mintak nak guna
lgpon masa beli hp tu dah dekat birthday aku
kira cam hadiah birthday la jugak.hehe..
skali lagi dia jugak yg kena guna hp cikai.cian dia..


birthday tahun ni aku mintak hp lg sbb hp sony tu ada certain function dah bengong
cam2 la kalo beli kat lowyat
aku mmg dah band lowyat kalo nak beli hp
biar beli kat tempat lain walaupon mahal!

birthday belom sampai hadiah dah dapat dulu.hehe..


iklan:
aku ada jual kuih raya ni@Rm15/pack
sapa nak beli boleh tempah sekarang :D

kuih suci dalam debu (nama harus grand.haha..)

6 comments:

  1. oi..cam nokia E71 jek..hehe..main blur2 plak gambo tu..amboi2..

    p/s:kueh ape tu weh??

    ReplyDelete
  2. kueh tu diperbuat daripada kulit popia.rasa sangat rangup,boleh dibuat jajan.hehe...
    mau rasa,order la :D

    ReplyDelete
  3. hepi besday ummi,,aku tak pernah lupa besday ang 11 aug

    ReplyDelete
  4. thnx liyana.
    aku tau hg mmg tak pernah lupa bday aku.aku ja yg slalu xingat bday hg.bukan lupa tau!

    :D

    ReplyDelete
  5. heheh 1st phone kita sama la
    trium..huhu

    ReplyDelete
  6. ada jugak org guna hp tu eh.hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...