Saturday, October 31, 2009

jiranku kaki ketuk

jumaat, 30 OCt 09
aku pegi keja dengan malas sebab flu
kepala pon still spinning around(wahh..kepala berpusing?haha..)
kesan ngantuk ubat masih ada
nasib baik bos takde arini
awal2 tak terpk nk amek MC
juz tido kat meja around kol8
bangun tido baru terasa lemah sangat
pk2,klo gi OPD time ni sure kena beratur panjang
cari list nama orang OPD yang pernah complain HRMIS
seb baik ada

kak rohana,ummi ni.dari CTM.err..nak tanya, kaunter staff buka tak arini?(tu ayat mukadimah.hehe..)
ooo..ummi.buka2.tp takyah gi situ.datang je trus kat kak hana.kak hana bleh uruskan.lain kali pon dtg je jumpa kak hana.(ok,suda dapat green lite.heh!)
ok,kak.ummi turun skarang la.time kasih, ye!

dah setel jumpa doc, 12.15 baru balik umah
sampai umah telan ubat & tido
dalam dok syok tido tu dengar la pulak orang atas ni dok gung gung gung menyambal
takpe2..sabar dulu
sambung tido lagi
lepas 20minit dengar lagi
haii..tak hancur2 ke cabai orang nih.dah la kepala aku cam nak pecah
dia pulak dok mengetuk tak brenti2
tak leh jadi nih
bangun cari kayu, aku g ketuk lantai dia(lantai dia tu aku punya siling la.harap maklum :p)
haa..baru diam sket.tp still jugak ketuk slow2 tanpa kain lapik
tak paham tol aku!
die ni tak tau kot kalau nak menumbuk guna lesung batu, kena lapik
ke umah die takde kain?
untuk penetahuan, itu adalah warning yang ke-2
masuk warning yang ke-3 siap ko
aku hantar kain buruk kat umah ko

dan untuk penetahuan umum, dia ni bukan je suka menyambal-guna-lesung-batu-tanpa-lapik
tapi ada je benda dia nak mengetuk kat umah tu
kadang2 pukul 2 3 pagi pon dok mengetuk.ketuk ape tah!
malam2 ketuk laki dah arr
sakitnya hatiiii!!!!
nasib baik la aku ni penyabar, penakut tak suke cari gaduh
kalo tak dah lama pegi sound dia.hehe...

2 comments:

  1. ummi..cuba p naik check..umah tu ade org ke x..heheh ntah2...jeng jeng..hahahaha

    ReplyDelete
  2. suria:
    dah check la.ada orang.tp orang mereng kot (ish,jahat2).mase mula2 dulu igt jeng jeng gak.hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...