Monday, November 16, 2009

honeymoon lagi

quite busy lately
ada sistem baru yang akan rollout early december
vendor ni macam2 cekadak.ikutkan malas nak layan

lihat saja meja aku yang kucar kacir :p
kalau ojie tengok nih mesti geleng kepala
busy ditambah sifat semulajadi yang malas mengemas, itulah jadinya
(kalau kemas pon tak sampai sehari akan berkubang balik.huhu..)

dalam minggu yg busy tu jugak ada appoinment ngan gynae
selepas melalui pelbagai ujian getir , (1st time amek darah sampai dah xrase pape kena cucuk, HSG yang menyakitkan, pap-smear) baru dapat jumpa doc
kusangkakan panas hingga ke petang, rupanya salji di tengah rembang
nampaknya, tempoh honeymoon akan dilajutkan ke tarikh/bulan/tahun yang akan diberitahu kemudian :(
jadi, stop asking me WHEN, WHEN & WHEN! (BILA atau dalam bahasa apa sekalipon adalah dilarang!)

r.e.d.h.a. (ke?)

3 comments:

  1. me...blk state kureng ckit busy..busy x mcm dulu kt ministry. meja mcm umi gak la..

    esp nk rollout sistem lg la fenin...fenin yg gilos..

    kekdg smpi ssh nk tido mlm..

    tanyala si noni..

    all da best to u.

    ReplyDelete
  2. thnx kak nora.nnt nk la mintak balik state.
    bz2 pon syukur ada gk kerja.xla makan gaji buta.huhu..

    ReplyDelete
  3. Mi..try amik supplement la..mane tau mujarab...org lain jd je...huhuhu..

    pepandai je aku kan...

    p/s: jgn marahkan aku pepandai cakap..marah kan iklan kt tv sbb buat aku percaya..huhuhuhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...