Tuesday, May 25, 2010

entri untuk bos

baru dapat surat kena pegi BTN 9 Jun - 13 Jun
lokasi: LANGKAWI!!

tak tau aku perlu suka atau tak suka
sebab perlu suka: dapat pegi time pegnen, so dapat 'layanan istimewa' (bak kata su)
sebab2 yang mungkin buat aku tak suka:
1) takot tak dapat tahan mabuk sebab kena naik bas 7 jam.
2) takot mabuk naik feri. tak pegnen pon aku pening bau feri. nikan pulak time pegnen.
3) kena tinggal incik hubby selama seminggu :p (ok,agak galak bunyinya di sini)


yang tak bestnye tiga-tiga orang 41 kat sini dapat pergi serentak
aduss..harap-harap bos sudi melepaskan kami
busuk-busuk pon, lepaskanla dua orang mak yong ni :)
yang sorang lagi tu (sibuk jerr...), nanti-nanti bole pegi lagi kot.huhu...


kepada bos, saya senaraikan sebab-sebab supaya melepaskan (at least) saya dan ojie:
1) kami sedang mengandung, jadi sekarang masa yg paling sesuai
2) bila dah ada anak, kena tunggu anak besar baru boleh tinggal-ini akan menyebabkan kami lambat amek PTK
3) 'yang-sorang-lagi-tu' belom sah lantik pon, tak pegi lagi pon tak pe.bukan bleh amek PTK taun ni jugak pon! (banyaknye pon..pon..pon..)
4) lgpon 'yang-sorang-lagi-tu' belum ada komitmen besar. tunggu dia pegnen la baru pegi.ngeh...ngeh...
jadi bos, saya mengharapkan jasa baik bos untuk menimbangkan sebab-sebab di atas :)



p/s: semalam termimpi dapat baby girl.betol ke tak?suspen...suspen... :D

2 comments:

  1. ummi.. kalo ada baby pun okey apa pi kursus, buleh test kehebatan husband hang jaga anak.. kekekekeke

    ReplyDelete
  2. awai2 aku tak berapa harap la dia jaga.nak test kena anak ke2 ka ke3 ka (uih..banyaknya!huhu...)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...