Friday, June 18, 2010

new look

dah lama tak ubah design blog. naik boring walaupon jarang2 tengok.
inilah hasil orang boring yang ditinggalkan berseorangan di ofis.huhu...
baru perasan yang blogspot dah ada template baru yang lebih advanced.

other story:
juz bought this book for my baby *_*
is it too early to start?





ada orang datang jual kat ofis
katanya kalau kat luar harga dalam 80++ tapi sebab promosi diorang jual 29.90 (tapi kira RM30 la sebab dia tak pulangkan balik 10sen aku.huhu...)
sambil-sambil tu mommy baby pon boleh baca jugak sebab mommy baby pon bukan pandai sangat :p

5 comments:

  1. shantek2... amboi awai aihh beli buku kat baby dia.. takpala..hang baca kat perut hang dulu. bg baby dengar

    ReplyDelete
  2. heheheh sy dulu pn beli 1st book aleesya ms dia masih dlm perut lg..hahah buku ni pn ade org dtg jual kt opis..tp xbeli...tu sume ayat pancing tu yg katanya kt luar 80++...hihi

    ReplyDelete
  3. xsbr nk tgk bb k.umi bc bku tu.huhu

    ReplyDelete
  4. :)) saya pun same,beli buku waktu pregnant.tapi kecil n simple je,dibuat dari kain tu.

    bolehla ummi practice bacakan buku tu dr sekarang.hehe.

    ReplyDelete
  5. linda+sera:
    mlm2 mmg bacakan pon.utk bb,mama n papanya skali.huhu...

    suria:
    dah ada peluang beli je.nk tunggu g kedai buku lambat le nampaknye :p

    mimi:
    tah bila baru boleh baca.nama pon encyclopedia.advanced sgt.stakat tengok gambo boleh la.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...