Thursday, July 8, 2010

dah sah!

hari ni sebab bosan saja-saja melawat website SPA. masukkan no IC, dan jumpa nih:

dah sah jawatan. tapi kena la berjanggut dulu baru sampai surat dari kkm. sigh!
**updated - KKM dah fax surat confirm. tu pon lepas aku g tanya kat HR sana. kalau tak, lambat lagi la nak sampai sini!**

kepada semua penjawat awam yang masih tertunggu-tunggu, boleh semak sebarang status urusan dengan SPA kat SINI

5 comments:

  1. tahniah2..dh nk sah jawatan... tggu aku pulak sah nnt.

    ReplyDelete
  2. aku lmbt lg la jwbnye.. haha tp sume dh setel cuma tatau lulus exam ke tak aritu

    ReplyDelete
  3. tahniah.. nana pon tgu result exam :)

    ReplyDelete
  4. linda & nana:
    sah nnt bleh p PTK sama2 :)

    azza:
    mesti lulus la.wpon dah setel semua diorang tunggu at least staun gak.mcm aku dulu la.

    liyana:
    alhamdulillah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...