Tuesday, July 27, 2010

my pregnancy cronology: part 2 - CVT

entry ini merupakan sambungan entry yang part 1 dulu ( fuhh, lamanya nak tunggu part 2!)

2. Colour Vibration Therapy (CVT)
aku start cuba CVT product ni dalam bulan Oktober/Novermber last year. itupun setelah diperkenalkan oleh sorang kawan (Kak Nad) dari KKM. sebelum ni dah pernah dengar pasal konsep perubatan ni dari one of my friend yang kerja kat IMR. dia ada suggest pergi rumah dia untuk check-up tapi oji takmau sebab tak percaya sangat. huhu...

so, untuk permulaan Kak Nad suggestkan amek set ni:

Set Alga Shoushma For Women (RM 125)

dalam set ni ada Alga Oil & Hormonal Balance. Hormonal Balance tu rasa macam gula-gula. sekali makan dalam 5 biji/hour. aku makan ikut dan sebab sedap. bukan aku je yang suka makan. ojie pon bantai makan jugak!

maklumat berkaitan product tersebut boleh rujuk link di atas. di maklumkan bahawa saya tidak mempunyai sebarang share dalam syarikat tersebut, ye!

selepas 3 bulan mencuba product ini aku di sahkan mengandung. jadi tidak perlu proceed untuk rawatan-rawatan lain. tapi aku tak cakap product ni bagus sehingga boleh membuatkan aku mengandung. ini merupakan salah satu ikhtiar aku. mungkin sesiapa yang mengalami masalah yang sama boleh try product ni. lepas cuba, berdoa & tawakal kepada Allah ajelah. Dia yang memberi rezeki kepada sesiapa yang dikehendaki-Nya.

alhamdulillah, rezeki aku dapat baby tahun ni :)
ok, nanti sambung part 3 pulak

0 chocolate bar left:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...