Monday, July 12, 2010

online shopping

inilah padahnya bila sampai ofis terlalu awal. bila dah takde keje asyik surfing for online shopping. akibatnya saya terbeli satu handbag dari UK. 1st time ni beli barang dari oversea. kuikuikui...

mula-mula ternampak bag ni kat facebook. skali pandang terus bekenan.

tapi bila order kat orang tu dia cakap dah out of stock. mungkin sebab pregnant, tiba-tiba rasa mengidam sangat nak bag ni. jadi aku pon try google cari bag ni. nasib baik jumpa.

so, ini yang aku dapat hari ni:


bila sampai rasa macam tak sama pulak. dalam gambo nampak besau dan lawa jer. tapi takpe lah. boleh gak guna bawak g pasar malam. huhu...

p/s: dah nak jadi mak budak pon still interested ngan barang kanak2 cenggini. ngeee....

2 comments:

  1. wei..ang selalu beli kat web mana..bg la web ckit..aku rajin gk beli pe2 dr online ni

    ReplyDelete
  2. bukan slalu pon aku beli online. kali ni ja tergatai nak beli online. huhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...