Wednesday, September 29, 2010

Bilik Baby

balik kerja semalam tengok bilik dah berubah rupa. rajinnya incik hubby saya mengemas sorang-sorang. nasib baik dapat suami yang rajin mengemas. dapatla melengkapkan saya yang malas mengemas ni. huhu...

inilah ghopenye setelah di transformed oleh incik Eric Radzi Leong. ngeee.. :


takde la berubah drastik sangat. just ubah kedudukan katil supaya rapat ke dinding untuk lebih baby friendly. jadinya baby pon boleh tido atas katil sebab saya tidak mau membazir beli baby cot yang akhirnya akan bertukar menjadi cot untuk longgok baju.

lepas mengemas incik hubby nak letak carpet pulak tepi katil tu (melayang Rm150 untuk carpet sekecil itu hasil rembatan di Syed Carpet Setiawangsa). alasannya supaya kaki saya tak sejuk bila berdiri untuk iron baju. ye ke?? apa-apa je la. selain itu dengan adanya carpet tersebut sesuai juga dijadikan tempat bapak baby tido nanti. kuikuikui...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...