Wednesday, October 6, 2010

nama saya ...

nama saya Ummi Syarni binti Rifaie. tapi bukan perihal nama saya yang ingin saya belogkan. tapi perihal nama baby yang bakal keluar tak lama lagi nih.

adoii... susahnya nak pilih nama. tak tau dah berapa kali khatam buku nama-nama baby, mintak pandangan kawan-kawan & cari kat website. tapi still tak dapat jugak yang berkenan. bila aku suka, incik hubby tak suka and vice versa.

masa mula-mula dapat tau gender baby dah ada nama yang berkenan. tapi bila lama-lama rasa cam tak nak pulak nama tu. 2 hari lepas incik hubby dah finalize nama. tapi aku macam 50-50. kalau tak jumpa nama lain, insyaAllah, itulah nama baby kami.

so, sesape ada cadangan amatlah dialu-alukan. tak kisah nama boy or girl. masih ada masa lagi kalau nak tukar. huhu...

0 chocolate bar left:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...