Monday, November 22, 2010

40 hari

harini dah 40 hari. tak sabarnya nak habis pantang. tapi tak best la pulak nak start keje dah. huhu...

cewahh..tak sabar nak habis pantang konon. macam la aku berpantang habis-habisan. kuikuikui... bertunku bole kira berapa kali, ubat boleh dikira dengan jari berapa biji aku makan. tapi takpe, tetap menunggu hari untuk merdeka supaya tak rasa bersalah sangat langgaq pantang =p

7 comments:

  1. ko mkn ubt ape? jamu ek?

    aku ada tag ko join contest. sila jenguk di blog aku.

    ReplyDelete
  2. murni:lagi 4hari nak habis pantang,muka muni xnampak2 pong! :p

    azza:
    xtau la nak kata jamu ke ape.tapi rempah2 la.aku beli kat blog je.nak dkt habis pantang ni baru makan balik.huhu...

    ReplyDelete
  3. Dah 40 hari? cptnya ms berlalu...Naufal pun dah sebulan la ek umurnya?.. :-)

    ReplyDelete
  4. noni:
    a'ah.naufal dh sebulan :)
    kjap je masa berlalu.

    ReplyDelete
  5. kakakakakkaa.. 6 hari dh p shopping complex...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...