Thursday, November 11, 2010

the day before

dah jadi lumrah kalau ada blog, semua mommy2 akan cerita pengalaman bersalin kat blog. i pon nak story jugak la. bukan apa. nanti2 dah terlupa macam mana pengalaman bersalin tu, boleh baca balik kat sini. selain tu, sebagai memenuhi permintaan pembaca blog (cewahh...) yang suruh update pasal pengalaman bersalin. huhu...

selasa, 12 oct 2010

hari ni just pergi scan (nasib baik kamceng ngn orang klinik.boleh scan tanpa amek appointment) sebab my TCA next week on 18th. masa dapat TCA tu on last check up aku terkejut sbb even dah masuk 8month, doc still bagi TCA 4minggu. padahal dah kena TCA seminggu ja. mungkin sbb dia tengok tak da apa-apa masalah kot. aku siap cakap kat nurse tu, hmm..tah2 dah bersalin time tu.

ok, balik pada keputusan scan tu. boleh pulak tarikh due aku tukar ke 5 nov. tak tau la nape. tapi bila tau je lagi lambat jadi cam tak seronok plak. kalau boleh nak cepat sebab dah tak sabar nak tengok baby. balik ofis, habis aku membebel kat semua orang pasal tarikh due tu. at the same time, sempat jugak aku kemas-kemas fail kat meja supaya bila dah cuti nanti senang kalau ada orang nak cari apa-apa fail.

hari ni jugak my officemate, ojie sms cakap dia dah sakit sikit-sikit. lagi la aku tension. nanti takda geng la nak makan. hehe...

ojie n i

balik rumah aku sambung membebel kat my hubb pulak.haih, membebel je kojenye ye!

**naufal dah jaga. nnt aku sambung part 2 plak.huhu...**

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...