Friday, December 17, 2010

Hilang Semuanya

2 bulan bercuti, back to workstation macam-macam hilang. Pen, pensel dah kurang, pembaris gomen yang kuning tu pon hilang jugak!

Dan hari ni hujan tengah lebat, tengah bersedia nak balik gomoi Naufal baru perasan payung jugak dah hilang! Uwaaa... Sangat tak suka kalau kehilangan barang even a small eraser!

Jadi update belog untuk lepaskan tensi. Haihhh!!! (a hugeee sigh)

**Update 18/12-keluar nak gi buang sampah, slipar Jepun RM10 yang parking depan pintu rumah pon hilang. v*vi tol!

3 comments:

  1. lpas nih kena psng cctv la kat opis...

    ReplyDelete
  2. linda:
    hak kerajaan kena jaga elok2.duit rakyat tu.huhu...

    murni:
    tah bila taun baru ada bajet nak boh cctv kat sini.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...