Saturday, December 4, 2010

jatuh lagi!

quick update (taip laju2 sbb naufal dah jaga)

semalam panggil tukang urut datang rumah untuk check peranakan. seperti yang dijangka, memang jatuh balik! patut la dok rase semacam.

antara pesan akak tu:

1.jangan minum ais
2.jangan makan benda sejuk macam kangkung, kubis dsb

dan yang ketiga:

3.airnya jangan dimasuk dulu. belum kering betul ini. huhu...


oh, sesape yang nak mengurut, samada urut biasa atau urut lepas bersalin, akak ni boleh datang rumah. dia urut sejam lebih, sampai kita puas hati la. dan yang paling penting affordable!


ni contact no dia:
Kak Seri 016-3668871

10 comments:

  1. yg ke-3 tu agak blur2 sket..hmm..btol ke ape yg aku pk kan ni..takut salah..haha:P

    oi, cium naufal utk aku:)

    ReplyDelete
  2. ko dh abis 44 hari pantang lum skg ni?

    sila jaga diri dengan baik. kesannya mungkin tak nampak skg tp mungkin 20,30 thn akan dtg nti.

    bhgn dalam badan kita tak nmpk mcm mane. ok ke tak. jgn bt /angkat benda berat2 selain dukung naufal.. huhu.

    yg no.3 tu tak paham. air ape?

    ReplyDelete
  3. missnslum:
    ala,otak ko tu aku tau.xsalah lg.hehe...

    ok,dah gomol naufal utk ko :p


    azza:
    dah habis pantang.skang dah 53hari.tu yg panggil tukang urut dtg check balik.

    yg ke-3 tu ko kena tune otak ko mcm emmy klo nak paham.hehe...

    ReplyDelete
  4. air? air pe? urut saje2 utk badan sakit2 leh tak akak ni? dia takde jampi2 kan? nak gak ah..

    ReplyDelete
  5. boleh nurin.xde jampi2.org laki pon dia urut.tp istrinya kena ada la.huhu...call je dia.

    ReplyDelete
  6. kan aku dh kata.. kena pantangg oii..
    wei, jgn angkat benda berat. wei, item no 3 tu air apa belum masak? konpius aku. laksa tu pantang setahun org kata. tp aku pantang sampai anak aku 6 bulan jaa

    ReplyDelete
  7. jaga pantang elok2 umi....demi kemantapan body dimasa depan....hehehe

    ReplyDelete
  8. ummi ni sure belasah ayaq sejuk ni
    kan kan kan

    ReplyDelete
  9. linda:
    aku tgh pantang ar ni.pantang ajak.huhu..masa raya haji ritu aku dah balun laksa.hantu laksa mna bleh tahan wei.

    yg no3 tu hg baca elok2.masuk bukan masak.


    wannaza:
    skang baru nak pantang air sejuk.huhu...


    liyana:
    ayaq sejuk dah jadi darah daging.tu yg susah nak pantang.naik kerja nnt lg la.ayaq kaler2 kat cafe sangat menggoda wooo...

    ReplyDelete
  10. hahaa
    aku dh kenai sgt ang tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...