Tuesday, December 28, 2010

Shopping & Steamboat @MAEPS

Lama pulak rasanya tak update blog. Nak jenguk blog kawan-kawan pon takdan. Last week sangat bz ok! (bz ker??) Busy melompat dari satu shopping complex ke shopping complex yang lain.


21hb my sis datang sini. Tujuannya nak shop until she drop. Last-last dengan aku skali drop. Lari mencicit bajet bulan ni!

22 Oct:
Aku cuti.
Pagi hantar my MIL ke Stesen Duta.
Balik rumah amek my sis terus keluar gi Sogo. Ramainye manusia even hari keje. Penangan cuti sekolah. Semua rakyat Malaysia nak mai shopping kat Jalan TAR. Lepas Sogo sambung shopping kat Jusco AU2. 10 malam baru jejak rumah.

Ada & Heri

23 Oct:
Sepatutnya cuti tapi petang bos suruh datang ofis ada meeting. Jadinya cuti separuh hari saja. Petang balik keje melawat Wangsa Walk pulak. Kali ni Ayah Naufal pulak yang drop. Handphone baru lagi. Tiap-tiap taun tuko hp ye?

Naufal @ Wangsa Walk

24 Oct:
Hari ni tinggal Naufal dengan Mak Su nye sebab Opah balik kampung kejap. Malamnya pegi try steamboat kat MAEPS. Bayo Rm19.90 sekepala, makan la sampai orang halau balik. Malas nak cite panjang-panjang. Tempek gambo je la.


Gambo-gambo yang diambil secara cover-cover.











25 Oct
Pagi-pagi dah menjengah ke Metrojaya Carnival Sale at PICC Putrajaya. Petangnya sambung sopping kat Jusco Wangsa Maju pulak. Malamnye gi amek baju kat Sentul. Rm290 melayang lagi. Hambek ko. Penangan 9 bulan tak tempah baju.


26 Oct
Attending my cousin's reception kat Bahau. Sangat penat walaupon hanya jadi co-pilot.


Nasib baik semasa semua sesi lawatan Naufal managed to stay calm. Baiknye anak ibu ni.

my ♥ belongs to U

p/s: kat ofis pon mcm 'agak' bz. SKT tak anto lagi.plus tengah serabut+neves hari jumaat ni kena jadik EmCee perhimpunan bulanan.sape nak dengaq suara aku terketaq2 mai la HKL. kuikuikui...

5 comments:

  1. Umi, Kak Nad ni...comei la si Naufal nih...bila nak mai Putrajaya?nak pesan "tut"...

    ReplyDelete
  2. comeinya si naufal nih..handsome sungguh..

    umi jalan sakan..syiokkkkkknya!

    ReplyDelete
  3. nak steanboat jugak mkn x hajak pn...

    ReplyDelete
  4. a ah naufal ensem la :-)
    kat MAEPS ? cam best jer

    ReplyDelete
  5. kak nad:
    awat x habaq nak order tut..2 hari umi menyebuk kat bengkel ISP kat Hospital Serdang.linda ada kat sana.dia ada order.hehe...

    kak nora:
    nnt anak kak nora pon mesti comei jugak.
    penat la berjalan k.nora.sejak naik keja xdan lg nak rehat weekend.

    muni:
    meh la sini kita p sama2.nak pos xleh plak.org pegnen ni dah mintak kena bg.

    deeya:
    gi la try noni.tp kena g awal or reserved.kalo tak penuh.
    byk bahan2nye.tp kuahnye so-so je.xde la mcm kat uncle john.harga ok n ada other menu instead of steamboat.sy byk mkn ice-cream.hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...