Monday, January 17, 2011

Saya Rindu Mereka!

Pagi-pagi datang office, baca blog Azza, dan ada link ke entry dia yang lama-lama
Ada entry pasal Scanners, terus teringat kat diorang ni

Kenangan yang takkan dilupakan sampai bila-bila
Dan saya akan ulang benda ni selagi saya ingat, ok!
Dan setiap kali sebut pasal kerja Scan mesti Og cakap "dah2 la"

Ok. Sudah! Pi buat kerja!

p/s: rindu dengan aktiviti2 scanners

6 comments:

  1. rindu kat dorang jugak. yg pempuan je. laki nanti A jeles. hahaha.. xnak buat makan-makan secara berjemaah ke dgn dorang?

    ReplyDelete
  2. yang laki rindu kat joe je.kuikuikui...

    nak buat makan2 susah la nak cari time nak kumpulkan sume org.maklumla sume dah ada rumah tangga sendiri.huhu...tp sesape ada cadangan boleh je invite.

    ReplyDelete
  3. rindu...rindu..rindu kat korg jugak!...rindu ummi, azza, sera (tukar team), fazrul, joe, fais( wpun sll jupe),...sorg2 dah nak p

    ReplyDelete
  4. nti set time la.. gi makan-makan.. reunion.. tp A nak reunion team D yang dolu-dolu..

    ReplyDelete
  5. deeya:
    kan noni kan?rindunyeee...

    azza:
    reunion team D yg dulu 2 mase aku n noni dah join ke?hehe...
    aku pon prefer team D yang sebelum aku keluar.

    ReplyDelete
  6. aku rindu korang jugak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...