Thursday, February 10, 2011

HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'


Ternampak GiveAway ni kat blog HaSue: I Love My Life semasa melompat-dari-belog-ke-belog. Sebelum ni takde perasaan nak join GA sbb banyak sangat syaratnye. Nak kena mengetag la, jadi follower la. Yang ni simple je. Boleh refer syarat-syaratnya. Kebetulan aku jadi mommy pon tahun 2010. Plus sangat tertarik dengan hadiahnya:

Kalau menang boleh guna untuk buat kek pasni sbb loyang yang aku ada tu kecik je. Pernah buat kek bakar dalam periuk sebab takde loyang. sob..sob... :(


Puan HaSue, FYI ini anak pertama saya selepas menunggu lebih 2 tahun. Alhamdulillah, Allah beri rezeki lepas mencuba macam-macam cara.

Ini gambar my baby on day 1.

Nama: Muhammad Haziq Naufal bin Mohd Radzi
Born: 14 Oct 2010

Sekarang Naufal dah nak masuk 4 bulan. Masa lahir kecik cotet je. Berat 2.45kg. Tapi berkat minum susu ibu, Naufal dah membesar dengan sihat dan kuat. hehe...

Naufal 3 bulan 11 hari

Sekarang dah pandai ajak main. Pantang tinggal sorang-sorang mesti berbunyi. Nak ada orang sembang dengan dia. Bukan main kuat lagi suara kalau diagah. Tambah-tambah kalau ayahnye yang dok melayan dia. Mentang-mentang la anak ayah! Naufal pon dah pandai tengok TV. Antara cerita favorite ialah Upin & Ipin dan Spongebob.

Sekarang tengah tunggu dia nak boleh meniarap. Tengah berusaha keras tu ;)

Chaiyok Naufal!


So, to all 2010 mommy, jom pakat-pakat join GA ni. Tarikh tutup penyertaan 15 Feb 2011, jam 11:59 pm.

4 comments:

  1. haha xleh nak join la. aiman bayi 2009.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ibu naufal..hehe

    mesti teruja berganda2 bila dpt tahu pregnant stlh 2 thn nunggu ek..hehe..TAHNIAH ye.
    Tengok gamba naufal masa baru lahir tu cam baby gurl jek..hihi..ni dah 3 bulan makin ensem..dah gelak ketawa yerr..leh jadi geng ngan anak auntie c zhariff la nanti.. =)

    Thanks sudi join GA ni yer..n semoga berjaya nanti..

    ReplyDelete
  3. azza:
    a'ah la.sera boleh la.huhu...

    HaSue:
    sgt teruja dan xpercaya je bila tau pregnant.

    thnx jugak sbb buat GA ni :)

    ReplyDelete
  4. semoga terpilih memenangi loyang tu..ngee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...