Saturday, February 12, 2011

Photoshop - Color Grid

Mencuba color grid tutorial yang diberikan oleh Mimi. Hasilnya:



Taraaaa....




Cikgu Mimi, sila komen hasil kerja anak murid cikgu ni. Dah nama anak murid, hasilnya takde la sekreatif cikgu. Ye dok?


Actually, sangat puas hati dengan tutorial given by Mimi ni. Sangat step-by-step dan senang di ikuti. Macam tu baru nama tak kedekut ilmu. Setengah orang bagi tutorial tapi cover-cover. Mungkin sebab takot orang akan lagi pandai dari dia kot. Huhu....


Thnx, Mimi. Walaupon tak cantik mana, tapi boleh la jugak menambah ilmu budak sc comp yang tak berapa pandai ni. Dah dapat pahala tu. Ilmu yang dimanfaatkan besar pahalanya, kan? Lepas ni sila buat totorial yang cool-cool lagi yer! *_^


p/s: sape dah muak dengan gambar yang sama sila muntah sekarang!

1 comment:

  1. haha...ok la tu kak umi. mimi pn xterer mana nk komen lebih... elok sgt2 dh tu. tmbh lak wat kat bb comey lg la cun...ekekeke

    pasni kalo ajin mimi up lagi tutorial wokey.hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...