Tuesday, March 22, 2011

Igauanku

Lately ni tah kenapa asyik mengigau ja. Ada antara igauan tu berlaku pada tempat yang tak sepatutnya. Mungkin sebab penat sangat.

Masa tengah pegang Naufal sambil baring-baring pon boleh jadi. Boleh terlelap dalam beberapa second dan bila bukak mata tiba-tiba tercakap


Haa...boleh cakap telefon percuma - Ni aku pon taktau mimpi apa boleh tercakap ngan Naufal camtu.


Lagi satu

Apa adik tarik2 rambut ibu ni? (Pastu terlelap dalam 2 second kot) Nak gi shopping kat Time Square? - Sangat takde kena mengena ngan Naufal, oke!


Dan pada masa yang sangat tak sesuai (ehem..ehem..) tercakap:

Ingat kasut Kak Normah... - Apakah ini? Tiba-tiba Akak Juruteknik kat ofis termasuk dalam cerita aku ni.


Tak tau nak panggil ni fenomena apa. Selalunya orang mengigau tak sedar apa dia cakap. Tapi aku macam sedar tak sedar pastu tercakap benda yang takde kena mengena. Nak panggil apa tu? Sakitkah aku? lol

3 comments:

  1. Adoi kelakarnya mie..asal leh jd cmtu?..haha. Penat sgt kot

    ReplyDelete
  2. hang la umi, lawak sungguh.. letih sgt la tu, sampai mengigau.

    ReplyDelete
  3. ye la kot noni,linda.tak pon dah nyanyuk.haha!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...