Monday, March 28, 2011

Jalan-jalan Melaka

Dah lama tak pegi Malaka. Last pegi masa Azza kawen. Jadi Sabtu lepas aku dengan kuasa veto telah mengheret Oji dan Yong ke sana. Disamping tu nak bawak Naufal meneroka dunia. Cewahh...


Tujuan utama nak naik Menara Taming Sari jer. Selebihnya sesi makan-makan dan shopping pakaian bawah. Haha! Macam kat KL takde kedai Under...

Ok, tengok gambo je la ye. Gambo under takde ok! Boleh mengundang s** maniac woo. Pesanan kepada blogger tertentu: biarlah yang dalam tu menjadi rahsia diri anda udah le. Tayang2 kang boleh mengundang perasaan GERAM orang2 gila s** pulak. Eh, tibe jer! Takpe la. Sebagai selingan. Huhu...



Just get started


Budak yang sangat2 behave bila dibawa berjalan2. Good boy!


@menara taming sari








Lastly pergi cari makan seafood. Punyelah tanya Emmy kat mana sedap. Last-last pergi kat Muara Sg Duyung jer. Nasib baik sampai awal sikit. Kalau lambat, beratur tunggu meja & nak pilih lauk.

cenggini la kalau kedai dah pernah keluar TV


Seafood of the day:


Tak paham ape yang buat orang ramai sangat. Bagi aku masakan so-so jer. Mintak ikan 3 rasa dibaginya ikan sambal. Nasib baik service ok. Walaupon ramai orang, tak sampai 30 minit dah boleh melahap. So takde la ralat sangat. Huhu...


Tamat!

5 comments:

  1. bestnya jln2...yong dok sna ka..

    ReplyDelete
  2. tak..yong dok putrajaya..he3...

    -YoNg-

    ReplyDelete
  3. haa,tuan punya badan dah jawab.

    ReplyDelete
  4. Putih gebu haa naufal...gerammm!!!! dgn rambut pacak2nya...stail gitu..hehe

    ReplyDelete
  5. rambut tu ayah dia yg dok pekesah. kolar baju pon kerja ayah dia jugak.nak nampak ganaz.huhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...