Tuesday, March 15, 2011

My [Male] Best Friend's Wedding

Sabtu lepas satu-satunya kawan baik lelaki masa aku kat UPM dah selamat menjadi suami orang. Aku hanya pergi reception sebelah perempuan yang diadakan di FRIM. Itu pon last minute decision sebab tiba-tiba dapat tau minggu depan mungkin tak dapat attend reception sebelah lelaki. Jadi sebab takot kena ketuk ngan si Q ni, pergi jugak walaupon dah lewat. Nasib baik ada makanan lagi. Mak kebulur wehh. Haha...

So, congratz to Q & Qiqi. Banyak pulak Q dalam keluarga mereka ini. Huhu...

Congratz Q & Qiqi!

Ayunya yang depan tu ;p


Apesal la aku selebet sangat tah?


Hanya aku yang bergambar kerana ayah Naufal enggan gambarnya disiarkan di mana2 lensa. Naufal? Beliau tak dapat hadir kerana Mama (babysitter) beliau pinjam bawak pergi jalan-jalan ke rumah nenek kat Au5. Masuk hari ni dah 3 hari berturut-turut Naufal ke sana. Malam baru Mamanye anto. Kesian Uncle Q tak dapat jumpe Naufal ye?


p/s:Sorry beb tak dapat g Banting!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...