Tuesday, May 10, 2011

Video Pilihan Naufal

Video yang menjadi favorite Naufal:




Those kids sangat comel ok! My favorite part is masa that girl sebut hamzah yaaa... Serius comel! ;p Patut la Naufal sangat meng'gila'i mereka. Hehe...


Dulu tengok kat YouTube. Sekarang tengok kat TV je. Kebetulan Mak Long Naufal terjumpa VCD tu kat Giant. Tak payah susah-susah on PC dah. Tima maceh Mak Long! ;p

Tapi satu je problemnye. DVD player teman tak buleh play VCD lama-lama. Lepas satu lagu dia sangkut. Kena cari converter or VCD player pulak ni.



ish..ish..kalau lalat lending dalam mulut tu naya je!



melangut sebab tengok dekat sangat.jangan jadi rabun macam ibu sudah!



punyala kusyuk. ni kalau mak mertua lalu pon tak pandang dah!



Ada VCD ni boleh la tinggal si kecik ni kejap sementara nak buat kerja. Kalau tak asyik nak berkepit je. Manja sungguh!

3 comments:

  1. ummi gebu sungguh la anak teruna hang. weh..vcd apa weh..mcm best ja anak teruna hang layan. aku takleh nk tgk youtube..kena block

    ReplyDelete
  2. vcd alif baa taa.hg search muslim kids school kat youtube.banyak ada.aku tengok kat rumah la.kat ofis lemb cam siput khinjir la.

    ReplyDelete
  3. My pleasure dik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...