Friday, June 10, 2011

Naufal Memang Anak Aku La!

Sebelum ni semua orang cakap Naufal putih ikut ayah dia. Baru semalam ada orang cakap "ooo...patut la putih. mak dia pon putih". Haha... Walaupon statement tu agak 'kelakar', at least ada jugak orang perasan. Thnx to akak JPN kat ofis Mak Long Naufal. Ngee...

Haa, Faa. Memang confirm la Naufal anak aku kan?


Nak bukti? Ce tengok gambo ni. Idok le banyak beza kulit tangan aku ngan kulit Naufal tu. Tona kulit muka pon hanya 2 tona lebih gelap dari Naufal.


Ni pulak gambo mase Mak Long tunang aritu. Sebab Acik Bee guna camera D7000, baru terserlah 'keputihan' aku. Hahaha...


Kulit aku ni cerah time2 tertentu je. Dari kecik mak aku cakap kalau bulan cerah, kulit aku cerah sikit. Tak tau la betul ke tak. Tanya Ayah Naufal dia cakap entah. Nampak sangat laki aku ni tak romantik. Takde keje dia nak merenung muka aku je. Haha...

3 comments:

  1. cerah nya kulit anak....comel...

    ReplyDelete
  2. ala...terkesan ngan kata2 aku ke??? hahaha....gen putih ko mmg de...tp ko amik yg gelap sikit tue...naufal ikut ayah mase kecik...besar sat g ikut mak le...fair enough...aku gurau je pn ummi oiii..jgn la sentap..ape pon naufal ttp anak buah kesayangan hamba...kiss for him ok...

    ReplyDelete
  3. MamaEma:
    thanx :)

    flaz:
    xde maknanya terkesan cik paa ooi.saje je.haha...
    tp kan mak aku ckp naufal ni kulit dia xmakan panas.xde chance la nak ikut kulit aku besar nnt.kuikuikui...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...