Tuesday, August 23, 2011

Berangan Jadi Jutawan

Baru lepas dengar Financial Planning from one of my friend yang buat CWA (CIMB Wealth Advisors). Tu yang nak berangan jap. Haha...

Can you imagine, for the next 30 years during my retirement, at the age of 56, I gonna have 2 million in my account by just regularly save RM300/month?

Wahh...kena kuatkan semangat untuk simpan duit ni. Caiyok2! Jom semua pakat-pakat simpan doit.


Di kesempatan ini juga, nak wish Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin siap-siap sebab tak tau bila lagi boleh update blog. Masa sangat tak mengizinkan. Dan selamat berangan kepada semua jugak. Haha...

3 comments:

  1. a'ah kan.tp pasai apa la rasa mcm umur aku tak panjang ja.hurmmm... ;(

    at least ada jugak duit nak tinggal utk naufal.

    ReplyDelete
  2. wei, junior aku kat sekolah derma dulu, kaya dah pun, umur muda dr aku setahun. masuk cimb mcm hang kata tu la.. namanya farah iryani.. mesti org2 yg buat menda tu kenai dia..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...