Tuesday, August 9, 2011

Ibu Naufal 1st GA: Fridge Magnet of Ur Own Photo!

Tengok orang lain buat Give Away, aku pon teringin jugak nak buat. Dah lama terasa nak buat tapi tak tau nak bagi apa. Semalam bila buka milkAdeal ternampak satu deal yang menarik perhatian aku. Which is this:

So, sesape yang rasa nak gambar dia jadi macam ni, boleh join. Ibu Naufal ni tengah bermurah hati nak bagi bukan satu, bukan dua tapi TIGA fridge magnet kepada 3 orang pemenang yang akan dipilih melalui cabutan bertuah.

saiz fm adalah 4"x3"

Caranya mudah aje.
1. Tak yah letak header blog aku kat blog korang. Buat semak je.

2. Tak paksa pon korang jadi follower. Dan tak payah pening kepala fikir nak tag kawan2.

3. Hanya buat satu entry dan letakkan gambar korang yang paling seksi, eh bukan. Yang paling korang rasa menarik untuk ditayang pada fridge korang dan bila orang tengok je diorang akan puji-puji "cantiknya..ko buat kat mana ni??" lol. Gambar anak pon buleh!

4. Komen sket kenapa pilih gambar tu. Kalau tak tau nak letak ape just komen macam ni pon tak pe "ikut suko den la. ni gambo den"

5. Akhir sekali, komen & tinggalkan link supaya senang nak jejak.


Tarikh tutup penyertaan sehingga aku rasa nak tutup. Tapi takkan lebih 10 Oct 2011 sebab deal tu expired 11 Oct 2011.

4 comments:

  1. helo dear..i nak masuk contest ni..tp t i wat entry..sbb skang bz...

    juz nak tny, u tempah fridge magnet katne???i nak wat as wedding gift for my fren la...do reply me ya...email pun xpe...drop kat blog pun xpe...thanx a lot!!!

    ReplyDelete
  2. beli kat milkadeal.tp deal tu ended yesterday.kedainye kat puchong.boleh search kt fb:photo delivery.

    nk join tu take ur time.lambat lg nk tutup kot.

    ReplyDelete
  3. owh,they extend the deal!5 days left.

    ReplyDelete
  4. hahaha..nak joinnnnn..nnti aku bubuh gambaq aku yg paling sheksisss tuhh.. hahaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...