Monday, November 14, 2011

Menyepi

Sebab-sebab dah jarang update blog:

1. Internet connection kat office macam hampeh. Nak bukak email pon slow nak mati. Kalau kena download attachment lagi bercinta menunggu. Tempat besar kalau takde content filtering cenggini la jadiknya. Nak bukak blog ni pon sempat pergi tempat user dulu, balik baru boleh menaip. Ceit!

2. Kat rumah dah malas nak on PC. PC kat rumah jadi tempat persinggahan habuk dan debu jer.

3. Tak tau kenapa tak boleh update blog via tablet.

4. Dah takde cerita menarik untuk dikongsi dan di canang. Takkan setakat gi makan-makan kat Jusco pon nak cerita kan? Balik-balik cerita pasal Naufal. Kang orang cakap macam dia sorang plak ada anak.


0 chocolate bar left:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...