Friday, December 2, 2011

Kepochi

Adoiii... Pening kepala bila dapat arahan last minute. Then bila nak dapatkan maklumat dengan user semua tak tau. Kalau tempat besar boleh terima la kalau tak tau. Ni setakat unit kecik ada dua tiga orang staff je pon tak tau apa yang orang lain buat. Tak peka dengan keadaan sekeliling langsung!

Kadang-kadang pasal kerja ni kalau kita kepochi sikit tak rugi pon. Ini tak, pasal kerja tak nak amek tau, gosip-gosip liar yang lain sibuk pulak nak mencanang. 

Kat ofis ni aku memang kepochi pasal kerja orang lain. Sebabnya bos kalau nak tau apa-apa bukan kira kita jaga benda tu ke tak.Dia nak tanya dia tanya ja. Main lepas je peluru machine-gun dia. Tapi kalau aku nak tau orang tu tak nak bagitau nak buat macam mana kan.

Arghhhh...STRESSS sungguh kerja ngan user cenggini!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...