Tuesday, December 20, 2011

Takde Rezeki

Sabtu lepas bermulalah mode cuti sekolah untuk aku. Dapat MC 2 minggu. So,taun depan la baru masuk keje. Huhu... Tapi nak cuti pon tak senang sbb banyak lagi koje tak siap. SBPA pon belum sain. Haruslah melawat office jugak walaupon MC.



Jumaat lepas bleeding sikit. Pegi check kat EPAU aku malas nak tanya banyak. Just ikut je doc soh dtg scan balik bln 1. Utk hari tu dapat jugak MC walaupon dah pukul dua.


Dah dapat MC dapat la balik kampung awal sikit. Memang dah plan nak balik kampung makan buah. Huhu...


Hari Sabtu, around 11am rase keluar seketul. Terus pegi hospital kuala kangsar. Kena balik ulang step kat HKL. Malas betol aku kalo kena mengangang nih. Then doc cakap memang tak jadi la puan. Tapi tak payah cuci sebab dah klua habis. I bagi MC 2 minggu untuk rest lah.



Itulah akibatnya kalau tak jaga makan n tak jaga badan. Main belasah je aku nih. Lasak pon ye jugak. Hurmmm... Memang dah takde rezeki Naufal nak dapat adik. Kesian dia kena main sorang2. Huhu...
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. ummi, takpe mungkin rezeki lepas ni. tp baguslah ko dpt MC 2 minggu. aku dulu cuma dpt 3 hari je.

    Take care.

    ReplyDelete
  2. ummi, sabaq no..bukan rezki kali ni.
    hang rest banyak2.. makan tu pantang jugak kot..

    ReplyDelete
  3. salam...saya singgah sini sebab kebetulan nama anak hampir sama. mohamad naufal.

    ReplyDelete
  4. azza:
    aku pon terkejut dpt MC sampai 2 minggu.bajet dapat 3 hari je sbb aku bukan sakit sangat pon.sakit mcm senggugut je.

    linda:
    pantang jugak kalo tak jumpa ;p

    syu:
    thnx sudi singgah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...