Friday, January 13, 2012

Naufal n The Smurfs

Entry pertama untuk 2012. Dah tak dan nak ligan entry mommy iris. :p








Dah tak terkira berapa kali si kecek ni layan cite ni. Sampai aku pon dah buleh hafal dialog smurfs2 tu. Ate udah ini je movie yg ade pon. Huhu...



Yg peliknye takde pulak dia boring. Setiap kali tengok memang sangat kusyuk macam orang tengah study nak amek exam SPM gitu. Sampaikan aku boleh tinggal dia kat rumah sorang2 n turun pegi kedai. Balik kedai tengok dari atas katil dah turun atas toto. Tak heran pon ibu dia ada ke tak. Ish..ish...ish...

Kalo kat kedai makan lagi senang. Takde la dok meragam. Senang nak suap dia makan. Mata tengok movie,mulut asyik nganga. Last2 nasi kat ibu tinggal sikit je.

Pendek kata makan smurfs,tido smurfs la. Mandi takleh le ngan smurfs. Huhu...





posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. hamboi2 anak teruna ensem ni, kecik2 pandai ber ipad dah noo.. bok mai auntie pinjam sat..kekekeke

    ReplyDelete
  2. wooo kecik2 dah boleh focus tgk movie?khusyuk betul ye naufal..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...