Friday, April 27, 2012

Training Yang Memeningkan

Setakat ni setiap tahun aku memang takde masalah nak cukupkan 7 hari kursus. Tahun-tahun sebelum ni pon berlebih-lebih training. Kalau boleh carry-forward kan senang. Haha...

Minggu ni kena berulang alik ke MAMPU Cyberjaya. Sambung lagi minggu depan. Gila berat course. Rasa macam belajar kat U balik daa. Belajar balik benda yang dah lama ditinggalkan dan lagi advanced dari dulu. 

Java JDK, J2EE, Jasper iReport dan Google Web Toolkit (GWT). Pandai je bos aku ni mengantar aku dengan harapan balik nanti boleh beggar server sistem yang satu itu. Tapi nampak gayanya harapan tinggal harapan je. Den tak terkejor. Urat dah putus satu la bos. Haha... Harap-harap dapat sambung kontrak, biar vendor buat semua. Kita maintain jer dok?

p/s: Hari-hari cramp  kaki menekan pedal minyak, brek n clutch mengadap jem Jalan Tun Razak! Sob..sob...

2 comments:

  1. hahahaha...
    dengar hang sebut pun aku tau dah kata susah yang amat..lagi2 nak suruh kita develop sistem dari 0 pakai menatang2 tu.. selamat jalan la kalau bagi kat aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pon sama la.jgn ada problem bos aku berharap aku boleh selesaikan sudah.harapan tinggal harapan la. Nak buat kena p blajaq balik setaun. Haha...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...