Tuesday, June 12, 2012

Petua Dapat Anak Putih

Peluang kepada ibu-ibu yang bakal dan sedang mengandung untuk amalkan petua supaya dapat anak putih melepak. Ramai sangat orang tanya aku apa petua masa mengandung sampai Naufal putih sangat. Bak kate bos aku - putih sepuk anok mu!

Sampai hati depa tanya lagu tu. Tau la aku ni hitam-hitam si tampuk manggis. Kecik ati I taw! Huhu...

Apakah rahsianya budak ni jadi cenggini? Jeng...jeng...jeng... The truth is about to reveal.



Sebenarnya tak de la petua pon sebab aku pon kurang pasti adakah sebab ni Naufal tu putih. Tapi ada sorang akak ni tanya rahsia aku, terpaksa la pecah jugak. And Alhamdulillah bila bersalin putih la dari abang dia. Skarang ni tengah tunggu hasil dari sorang lagi kawan aku. Kalau berjaya akan aku keluarkan ebook Petua Dapat Anak Putih Sepuk. Dah dapat satu biz tu. Haha... Just kidding!

Next entry la aku share ye. Sebab dah termelalut,kang panjang sangat plak entry ni. So, stay tuned... Bakal terbit- ebook percuma yang pertama di pasaran. Jangan mara aa...
posted from Bloggeroid

13 comments:

  1. mmg putih melepak pon..share le petua tu dear

    ReplyDelete
  2. loh..cite la..kang da terlambat nak amalkan..ni aku dah 6 month preggy..huuhu

    ReplyDelete
  3. jaa:insyaAllah,akan share jugak.saje nak bg suspen sikit.cewahh...

    azie:aku akan share sblum ko bersalin :p

    ReplyDelete
  4. Mmg putih sangat baby awak ni, ni kalau nagis sure muka merah padam jasinya.... share la petua. Anyway salam kenal. Jemput datang ke blog saya

    http://anisvitashop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. sj ja ang ni..cepat la bgtau..aku dh 7 bln ni...

    ReplyDelete
  6. amboi mmg putih.. jeles ai ^_^

    maaf ye saya pun kawan abahnya yg kasi.. petik dari pkok rumahnya kat baling... kat luar tak pasti nak dapatkan kat mana

    ReplyDelete
  7. salam ummisyarni..terima kasih singgah & follow blog k.atie ya.
    Comelny anak awak....mmg putih melepak.
    lapang2 singgah la blog personal k.atie lak :D
    http://azatiesayang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. betullah naufal sangat cute n putih gebu..hehe..ayu follow sini dear ;-)

    ReplyDelete
  9. salam kenal..

    Comelnya, memang putih gebu!

    ReplyDelete
  10. 1. Soya Bean
    2. Beras

    ReplyDelete
  11. Caranya.... Soya bean dan beras tu xxxxxxx. ketiga tiga anak sy putih melepak. x mcm mak dia hitam legam n abah die kuning langsat

    ReplyDelete
  12. Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Tips Cepat Hamil.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...