Thursday, July 19, 2012

Cempedak Goreng


Buah yang dikirim oleh my MIL

Kalau sempat esok pagi jadilah cempedak goreng. Kalau tak, ratah je la. Sebabnya esok pepagi dah kena bangun masak untuk potluck kat ofis. Konon aktiviti sebelum puasa la. See, kat ofis aku ni memang tak de aktibiti lain selain maaakan je. Mau tak mok mok kan? Ce buat aktiviti yang boleh klua peluh sikit. Dapat jugak bakar lemak-lemak degil ni. Huhu..


p/s: harap-harap bulan posa ni dapat la kurang (berat) dalam segram dua (",)
posted from Bloggeroid

20 comments:

  1. dah lama tak makan cempedak goreng. huk3

    p/s : selamat berpuasa. mudah-mudahan dapat la turun segram dua. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak menjadi pon cempedak gorengnye.makan gitu je :D

      Delete
  2. Salam Kenal, saya folo kamu, kamu sudah ke?
    takde pun.... hehehe...

    Selamat Menyambut Ramadhan

    selamat goreng cempedak, sodap tu...

    ReplyDelete
  3. wah sedaaapnye cempedak goreng!lame tak mkn ni..jarang jumpe cempedak hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. cempedak kat KL ni kemain mahal.3 ketul singgit.tak berbaloi nak beli melainkan teringin sgt je.huhu...

      Delete
  4. Sedapnya cempedak goreng,byk isinya tu.
    Salam kenal dr kak Nurul dan tq sbb sudi follow blog GA kak Nurul.
    Kak Nurul follow Ummisyarni dan klu x keberatan follow blog peribadi kak Nurul boleh lebih kenal lg.
    http://nazayiena76.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah akak.yg ni banyak isinye.tapi tak dan nak goreng pon.hihi...

      Delete
  5. salam Syarni.Selamat berpuasa.Awatnya dpt turunkn segram-dua(gelak k.atie baca)...biar turun 10 kg gitu!Br best sambut raya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx kak atie.slamat berpuasa jgk.
      dpt turun segram dua pon dah cukup bagus kak.kotnye turun.kalau makin naik,acaner? :D

      Delete
  6. makan gitu lagi sedap..hehehe...

    selamat menyambut bulan ramadhan

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah akak.sedap dimakan begitu sahaja :)

      Delete
  7. dah lama tak makan cempedak goreng..teringin lk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. skarang ni musim cempedak kot.kat kg banyak je.kalau teringin senang nak cari.meh sini meh.hehe...

      Delete
  8. sedapnya kalau dibuat cempedak goreng....


    selamat menyambut ramadhan al mubarak utk sis dan family...


    p/s: salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer....nice blog!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp xmenjadi pon cepedak gorengnye :(

      selamat menyambut ramadhan to u too

      Delete
  9. huhu..xpe sis..makan puas2 untuk waktu siang..esok pose dah xleh mkn siang.. :)

    Salam Ramadhan~

    p/s: JOm join contest review sempena ramadhan..Duet raya dan voucher free untuk anda~ :)

    ReplyDelete
  10. sedaappppnyaaa cempedakkk gorenggg huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...